Ditt lokale bilverksted!

Vi er ditt lokale bilverksted! Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg som er på Lillestrøm. Det viktigste for oss er å bidra til at du får rask og profesjonell hjelp til det du trenger oss til, Bilservice av alle slag!

Vi holder til i hyggelige lokaler veldig sentralt i Lillestrøm rett ved 1-2-3 Bensinstasjonen i Storgata. Og kun 10 minutter gangavstand fra Lillestrøm togstasjon.

Når uhellet er ute, når ting skjer, når du trenger hjelp, da er vi der. Vi er din lokale leverandør av verksted tjenester. Ikke nøl med å komme innom. Vi lover deg: Vi gjør alt for å prøve å hjelpe deg!

Store eller små oppgaver? Kontakt oss eller kom innom, vi stiller opp!

«Ønsker du lokale forretninger i morgen må du bruke de i dag!»

Vår styrke:

Vår store fleksibilitet og imøtekommenhet. Kundeservice i særklasse.

Kompetanse:

Vi innehar bred erfaring på bilreparasjoner og vedlikehold. I tillegg til en rekke fagbrev har vi spesialkompetanse for flere bilmerker og sertifiseringer på en rekke felt som for eksempel klimaanlegg, Elbil og feilsøking innen bil elektro.

Vi innehar særdeles god erfaring og kompetanse på reparasjoner og vedlikehold av de fleste vanlige bruksbilene i tillegg til flere eldre bilmodeller.

Kurs og kompetanseheving pågår kontinuerlig innen de fleste felt, blant annet EU kontroll, motorteknikk, bil elektro, HMS, kundebehandling og sist men ikke minst Elbil og Hybrid teknologi.

Fakta:

• Er godkjent bilverksted 01 med godkjennings nummer: 16501
• Er godkjent kontrollorgan for periodisk kjøretøykontroll inntil 3500 kg.
• Er medlem i: Norges Bilbransjeforbund
• Er kjedeverksted: Mekonomen
• Er Mekonomen Fleet verksted
• Er «Kontrollert bilverksted» KBV
• Er Bilglass verksted
• Er dekkforhandler av Norges Dekk og Melbostad
• Er en del av Bilservice Gruppen
.     .  

Teamet:

Som team er vi en erfaren gjeng glade bilreparatører. Vi er en god miks av voksne erfarne bilreparatører, med mange års praksis med å løse utfordringer på flere bilmerker, og unge fremadstormende gutter som tar oss inn i teknologiens fremtid med helt nye perspektiver.
Vi ser frem til å møte deg på Lillestrøm!

Historien:

Bilservice Lillestrøm ble etablert februar 2016. Vi overtok driften og lokalene i Storgata fra Lillestrøm Bilverksted. 29 mars 2016 åpnet vi og det har vært full fart siden første dag. Vi har siden dag 1 vært en del av Mekonomen kjeden

Siden oppstart har vi gjort mange nyinvesteringer i verktøy og ikke minst i spesialutstyr. Dette for å få en moderne og effektiv drift som ikke minst kommer kundene våre til gode.

Våren 2017 ble vi en del av Mekonomen Fleet; Flåte konseptet til Mekonomen. Fleet består av utvalgte Mekonomen verksteder med særdeles god kompetanse, utstyrsnivå og kapasitet og med riktig beliggenhet. Håndterer storkunder som Leasingselskaper, kommuner etc.

Dersom du har en bedriftsbil eller leasing bil er du hjertelig velkommen til oss.

Vi ivaretar din bil og dine garantier på en god og trygg måte

Vi er en del av Bilservice Gruppen, Per-Arne Bergerskogen er Daglig leder og deleier