Ditt lokale bilverksted!

Et Mekonomen verksted der du bor!

Service

Tar du service hos et Mekonomen verksted gjelder din nybilgaranti. Vi bruker alltid originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet og følger bilprodusentens serviceanbefalinger. Etter utført arbeid stempler/registrerer vi i din servicebok, noe som er verdifullt den dagen du skal selge eller bytte bilen.

I tillegg til service utfører vi også reparasjoner på alle bilmerker. For avansert feilsøking og diagnose bruker verkstedet topp moderne diagnoseutstyr fra verdensledende produsenter. Sammen med konstant oppdaterte servicedata og teknisk informasjon, gir dette oss riktig verktøy for å gjøre den jobben du som kunde forventer deg. 

Høy kompetanse

Våre bilmekanikerne har god grunnutdannelse og får kontinuerlig videreutdanning. Vi legger ekstra stor vekt på utvikling innen områder som drivstoffsystem, kløtsj, bremser, klimaanlegg – og dessuten på det avanserte måleutstyret som vi bruker for feilsøking og diagnostikk.

For å ivareta og videreutvikle kompetansen hos samtlige medarbeidere har vi også spesielle kanaler for erfaringsutveksling. Det sier seg selv, blant alle våre bilmekanikere finnes mange spesialister, som gjerne deler av sin spesialistkunnskap med sine kolleger.

Moderne utstyr

For å gi din bil service eller utføre en reparasjon av høyeste kvalitet kreves riktig utstyr. På ditt lokale Mekonomen verksted brukes markedets mest moderne utstyrspark, som kontinuerlig oppdaterer programvare for servicedata og teknisk informasjon.