Ditt lokale bilverksted!

 

Varsler bilens service indikator? På tide med service?  Da er det ingen tid å miste, bestill time eller kontakt oss for et tilbud. Vi gir din bil den servicen den skal ha!

Her på ditt lokale Mekonomen verksted utfører vi service og vedlikehold av nesten alle type biler. Vi forholder oss til bilprodusentens krav og spesifikasjoner slik at din nybilgaranti gjelder. Vi benytter kun deler av original kvalitet og de beste oljeproduktene fra Castrol.

Ta kontakt med oss på telefon, eller send inn din bestilling i kontaktskjemaet.

Vi følger bilens serviceprogram

Alle biler har serviceprogram som bilens produsent har fastsatt. Den sier noe om når det skal utføres service og hva som skal gjøres på hver service. Når servicen er ferdig, stempler vi din servicebok, og dersom bilen er i god stand så følger det med Mekonomen Mobilitets-garanti for ett år.

Skulle det være noe galt med bilen din eller er det noe du trenger å vite, ja da forteller vi det til deg! Og ikke minst; du får det skriftlig. Det ligger også lagret hos oss i våre systemer!

Finner du ikke igjen serviceboka til bilen? Visste du at du kan få ny av oss gratis?

Elektronisk servicebok

Noen biler (for eksempel Mazda og Mercedes) har elektronisk servicebok. Det vi si at serviceinformasjonen er lagret på nett, hos importør/produsentens server. Dette har vi tilgang til. Så når vi tar service på din bil, så går vi inn i den elektroniske serviceboka og oppdaterer informasjonen.

Mekonomen Mobilitetsgaranti

All person- og varebiler som vi har inne til service vil få utstedt Mekonomen Mobilitetsgaranti. Denne gir deg rett til ubegrenset tilgang til hjelp og assistanse i de neste 12 månedene. Dette er markedets beste veihjelp, og den er gratis og eksklusiv for deg som er servicekunde hos oss.

Trenger du hjelp eller assistanse må du ringe 05566 eller fra utlandet +47 33 13 80 80.

Vær oppmerksom på at visse kriterier må være oppfylt for at Mobilitets garanti kan utstedes på bilen.

Er du usikker på om du har fått Mekonomen Mobilitet? Kontakt oss!

Les om alle fordelene her >>

Meko Service 5+

Knall servicetilbud for deg som har en bil som er eldre enn 5 år. Vi kontrollerer 23 punkter på blant annet motor, bremser, understell, hjul og lys. Vi leser ut feilkoder og serviceindikator. Tilvslutt skifter vi inntil 5 liter olje og filter på motoren. Dersom bilen er i OK tilstand så gir vi deg Mekonomen Mobilitetsgaranti.

Alt dette gjør vi kun fra kr. 2 490,-

Vær oppmerksom på at Meko Service 5+ ikke nødvendigvis tilfredsstiller bilens serviceprogram.