Ditt lokale bilverksted!

Hva koster service på bil?

Det er lurt å passe på bilen, gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt når bilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Hos oss på ditt lokale Mekonomen verksted utfører vi service og vedlikehold av nesten alle typer biler. Vi forholder oss til bilprodusentens krav og spesifikasjoner, slik at din nybilgaranti gjelder. Vi benytter kun deler av original kvalitet og de beste oljeproduktene fra Castrol.

Men hva koster det egentlig?

Service på bil er en standardisert prosedyre som er utarbeidet av bilprodusenten, og som skal følges for å overholde garantitiden. Hva som faktisk gjøres på hver enkelt service, vil derfor variere en god del – og dermed også prisen. Send oss gjerne en forespørsel, og vi vil gi deg et prisoverslag.

Biler eldre enn 5 år

Hvis du har en bensin- eller dieseldrevet bil eldre enn fem år, og ønsker en rimelig service er vår økonomiservice MekoService5+ et godt valg.  Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen.

Tar du en MekoService5+ hos oss så tar vi en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer inntil 5 liter olje og oljefilter på bensin- og dieselbiler.

Alt dette gjør vi for kr. 2 990,-

Husk du får også med Mekonomen Mobilitetsgaranti!

All person- og varebiler som vi har inne til service vil få utstedt Mekonomen Mobilitetsgaranti. Denne gir deg rett til ubegrenset tilgang til hjelp og assistanse i de neste 12 månedene.